FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - Pobjede Orlanda i Phoenixa

Autor: dlug
ZAGREB, 29. listopada 2010. (Hina/Reuters) - Košarkaši Orlanda otvorili su novu NBA sezonu pobjedom protiv Washingtona 112:83, dok je Phoenix na gostovanju bio bolji od Utaha 110:94.

Orlando je bez većih problema pobijedio Wizardse. Sve je bilo gotovo nakon prve dvije četvrtine nakon kojih je domaćin imao 24 koša viška (58:34). Ostatak utakmice bilo je tek odrađivanje posla. Najefikasniji igrači u redovima Magica bili su Dwight Howard sa 24, Vince Carter sa 18, te Jameer Nelson sa 16 koševa. Više od deset koševa ubacio je i Rashard Lewis (13). U suparničkim redovima najefikasniji su bili Cartier Martin sa 17, te John Wall sa 14 koševa.

Niti drugi dvoboj nije donio neizvjesnost. Phoenix je dominirao u svim segmentima igre i lako je stigao do pobjede u Salt Lake Cityju. U pobjedničkim redovima šest igrača je upisalo dvoznamenkasti broj koševa, najviše Steve Nash i Hakim Warrick po 18, dok je Jason Richardson dodao 16 koševa. Utah su predvodili Al Jafferson sa 20, te Paul Milsap i Andrej Kiriljenko sa po 19 koševa.

Bila je prva pobjeda Phoenixa ove sezone nakon što je na startu izgubio od Portlanda, dok su 'Jazzeri' upisali drugi poraz.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙