FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rusija: prikazan skeč s Medvedevom

Autor: vkla
MOSKVA, 28. listopada 2010. (Hina/AFP) - Ruski televizijski kanal STS prikazao je skeč koji parodira predsjednika Dimitrija Medvedeva i njegove praznike u "dači", javile su u četvrtak agencije, podsjećajući da je humor na račun ruskih dužnosnika potpuno iščeznuo od kada je na vlasti od 2000. do 2008. bio Vladimir Putin koji je potpuno zavladao medijima.

U skeču, Medvedev, u košulji i hlačama podvrnutih rukava i nogavica, uzaludno pokušava uživati sa svojom suprugom Svetlanom jer ih tjelesni čuvari stalno prekidaju.

Na kraju šef države otkrije da ni ptičice koje "tako slatko poje" nisu prave, već se radi o orkestru sakrivenom iza jedne ograde na koju su postavljene nadzorne kamere.

"Pa mi smo ovdje od vremena Leonida Brežnjeva", objašnjava u skeču jedan od sigurnjaka, aludirajući na bivšeg vođu nekadašnjeg SSSR koji je obožavao lov i čiji su lovački "podvizi" uspješno bili orkestrirani od zaduženog osoblja.

Medvedev se dobro nasmijao pogledavši skeč, objavivši ga na svom profilu na Twitteru (http::/twitter.com/kremlinrussia). Prema riječima glasnogovornice Kremlja Natalije Timakove, ruski predsjednik "se zna našaliti na vlastiti račun".

(Hina)xvk ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙