FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: uhićen zbog uzgoja marihuane

Autor: zjur
TROGIR, 27. listopada 2010. (Hina) - Trogirska je policija uhitila muškarca (36) s Čiova kod kojega je pronašla veću količinu droge i novac te ga je nakon kriminalističke istrage privela na ispitivanje istražnome sucu Županijskoga suda u Splitu, rečeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare koju je sazvao načelnik trogirske Policijske postaje Željko Kapetanović.

Kako je rečeno, muškarac iz Okruga na Čiovu uhićen je 26. listopada, pošto je policija dobila informaciju da u kući uzgaja indijsku konoplju. Po nalogu Županijskoga suda u Splitu, policajci su ušli u obiteljsku kuću u kojoj je 36-godišnjak živio s djevojkom. "U improviziranom prostoru koji je osumnjičeni prilagodio za uzgoj marihuane pronašli smo 110 stabljika visine od dva do 30 centimetara te više vrećica s ukupno 690 grama marihuane", rekao je novinarima načelnik Kapetanović.

Osim droge, policija je u nedovršenoj obiteljskoj kući pronašla i vagu za precizno mjerenje, 12.900 kuna i 2480 eura za koje se sumnja da potječu od droge. Policija je tijekom kriminalističke istrage doznala da je 36-godišnjak u posljednjih nekoliko mjeseci nabavio opremu i sredstva za uzgoj marihuane. Tako je, osim opreme za umjetno navodnjavanje, imao i ventilatore za grijanje i provjetravanje, regulatore topline, ovlaživače prostora i rasvjetna tijela, a nabavio je čak i vitamine za što bolji rast.

Dosad ga policija nije imala u evidencijama, a nema ni informacija o tome da mu je netko pomagao u uzgoju marihuane.

Kazneno je prijavljen zbog zloporabe opojnih droga.

(Hina) xzjur ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙