FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemački Kup: "Hat-trick" Lakića

Autor: zmat
KAISERSLAUTERN, 26. listopada 2010. (Hina) - Hrvatski nogometaš Srđan Lakić postigao je sva tri pogotka za Kaiserslautern koji je u susretu osmine finala njemačkog Kupa na svom terenu sa 3-0 svladao Arminiju iz Bielefelda.

Lakić je postigao golove u 11., 42. i 48. minuti, a na terenu je proveo svih 90 minuta. U visokoj pobjedi Kaiserslauterna čitavu utakmicu odigrao je i novi hrvatski reprezentativni veznjak Ivo Iličević.

U najzanimljivijem dvoboju dana Bayern je kao domaćin svladao Werder sa 2-1. Poveli su gosti već u 2. minuti golom Pizarra, ali rezultat je s dva svoja pogotka preokrenuo Schweinsteiger (28, 74). Danijel Pranjić igrao je za Bayern sve do treće minute sudačke nadoknade, dok je Ivica Olić ušao u igru u 81. minuti.

Ivan Rakitić odigrao je čitavu utakmicu za Schalke 04 koji je s minimalnih 1-0 kao gost svladao drugoligaša FSV Frankfurt. Gol za prolazak postigao je Jurado u 12. minuti.

Čitavu utakmicu za Wolfsburg odigrao je Mario Mandžukić, a njegova je momčad sa 3-1 izbacila amatersku momčad Victoria iz Berlina.

REZULTATI UTAKMICA OSMINE FINALA NJEMAČKOG KUPA IGRANIH U UTORAK:
Koblenz - Hertha             2-1
Victoria Berlin - Wolfsburg  1-3
Greuther Fuerth - Augsburg   2-4 - produžeci
Koeln - Muenchen 1860        3-0
Kaiserslautern - Arminia     3-0
Energie - Freiburg           2-1
FSV Frankfurt - Schalke 04   0-1
Bayern - Werder              2-1

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙