FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: djan
ZAGREB, 24. listopada 2010. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta:

LOS ANGELES - Planetarno popularna pjevačica i osvajačica Grammyja Celine Dion rodila je u subotu blizance, priopćio je njezin predstavnik za medije. Dion (42) je rodila blizance carskim rezom u bolnici na Floridi. Kanadska pjevačica i njezin suprug Rene Angelil već imaju sina od 9 godina, a sada su dobili još dvojicu dječaka. Bebe su zdrave no kako su rođene ranije bit će nekoliko idućih dana u inkubatoru, javio je magazin People koji je prvi objavio ovu vijest. Dion, poznata po hitovima poput "My Heart Will Go On", hospitalizirana je ranije ovoga mjeseca na preporuku liječnika kako bi se spriječio prerani porod. Dion, jedna od najbolje plaćenih pjevačica na svijetu, trebala bi se u ožujku 2011. vratiti u Las Vegas gdje ima trogodišnji angažman u tamošnjem hotelu Caesar Palace.

LOS ANGELES - Glumac Matt Damon i njegova supruga Luciana povećali su svoju obitelj - dobili su curicu, objavio je portal tjednika People. Stella Zavala Damon rođena je u New Yorku. "Mama i beba su dobro", potvrdio je glumčev predstavnik tjedniku People. "Cijela obitelj je ushićena". Dobitnik Oscara Damon (40) i Luciana (35) vjenčali su se 2005. godine. Oni već imaju dvije djevojčice - Isabellu (4) i Giu (2), a podižu zajedno i Alexiu (11), Lucianinu kćer iz prvog braka.

NEW DELHI - Britanski komičar Russel Brand i američka pop pjevačica Katy Perry vjenčali su se u subotu u indijskoj državi Rajastanu, potvrdio je njihov predstavnik za javnost. Vjenčanje je održano u luksuznom hotelskom kompleksu Aman-e-Khas u nacionalnom parku Ranthambhore, poznatom po rezervatu tigrova. Sam čin vjenčanja bio je kršćanski, ali je cijela svadbena svečanost bila inspirirana hinduizomom i običajima toga kraja, navodi se u priopćenju. Par se odlučio vjenčati u Indiji jer je Brand zaprosio Perry tijekom dočeka Nove godine u Jaipuru. S obzirom na to da su ekskluzivna prava s vjenčanja prodana časopisu London, svečanost je bila zatvorena za sve ostale novinare. Brand (35) priznati je britanski stand-up komičar, radijski i televizijski voditelj, a snimio je i nekoliko filmova. Američka pjevačica Katy Perry (26) dosad je objavila dva albuma i svjetsku slavu stekla hitom "I Kissed a Girl" iz 2008. godine.

LOS ANGELES - Glumac Randy Quaid i njegove supruga Evi uhićeni su u kanadskom gradu Vancouveru na osnovi naloga iz SAD-a, izvijestio je list Globe and Mail. Kalifornijski sud je izdao nalog za uhićenje 60-godišnjeg Quaida i njegove 47-godišnje supruge zbog toga što se nisu pojavili na saslušanju vezanom uz njihovo uhićenje prošlog mjeseca zbog bespravnog zaposjedanja kuće. U iskazu kanadskom sucu za imigraciju oni su odbili status izbjeglica u Kanadi a Quaid je rekao da se nada svoju filmsku karijeru tamo nastaviti, izvijestio je list. Bračni par je navodno ilegalno živio u kući u Santa Barbari u Kaliforniji u kojoj su ranije imali prebivalište. Vlasnik ih je optužio za štetu od 5000 dolara.

NEW YORK - Seks je unosna roba, a internetska domena sex.com najskuplja je na svijetu: nedavno je prodana za 13 milijuna dolara. U sudskoj dokumentaciji vidi se da je Escom LLC, njezin dosadašnji vlasnik bankrotirao, a da je uspješan ponuđač Clover Holdings Ltd. Escom je ime domene 2006. kupio za 14 milijuna dolara. Ugovor će se realizirati na sudu 27. listopada, a predstavnik burze imena Sedo.com izjavio je da je sex.com najskuplje ime. Dražbe jednostavnih imena domena rijetke su prilike za internetske poduzetnike. Na dražbi za adresu www.pizza.com 2008. ponude su premašile 2,5 milijuna dolara.

(Hina) xdj ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙