FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: djan
ZAGREB, 17. listopada 2010. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta:

KINGSTON - Jamajčanska vlada ponudila je trideset i trojici čileanskih rudara, spašenih nakon 69 dana provedenih pod zemljom, besplatan odmor na tom karipskom otoku. Ministar turizma Edmund Bartlett i vlasnik hotelskog lanca "Sandal Resorts" Gordon Stewart na odmor su pozvali sve rudare, njihove supruge i spasitelje. Spašeni rudari postali su globalne medijske zvijezde i već su, među ostalim, dobili ponude da posjete Grčku, palaču "Graceland" Elvisa Presleyja u Tennesseeju i da nazoče na nekoliko europskih nogometnih utakmica.

LONDON - Ulje na platnu gole Jerry Hall u osmom mjesecu trudnoće prodano je na aukciji u petak navečer u Londonu za 601,250 funta (5,03 milijuna kuna), priopćila je aukcijska kuća Sotheby's u subotu. Slika Luciana Freuda, koja prikazuje bivšu manekenku i bivšu suprugu Micka Jaggera u osmom mjesecu trudnoće s njezinim i Jaggerovim četvrtim djetetom Gabrielom, bila je dio aukcije umjetnina iz njezine privatne kolekcije. Jerry Hall je na dražbi ukupno zaradila 2,3 milijuna funta (19,25 milijuna kuna). Hall i Jagger bili su u vezi 20 godina, ali su se razišli 1998. jer ona više nije mogla podnositi njegove brojne afere.

NEW YORK - Američka R&B i soul pjevačica Alicia Keys, koja se nedavno udala za producenta i repera Swizz Beatza, rodila je sina, objavio je u subotu tjednik People. Dječačić Egypt Daoun Dean rođen je u New Yorku u četvrtak, navodi People, pozivajući se na priopćenje agenata tog glazbenog para. Egypt je njihovo prvo dijete. Swizz Beatz ih ima troje iz prvog braka. Keys (29) i Beatz (32) vjenčali su se u srpnju na Korzici na privatnoj ceremoniji.

HONG KONG - Brzogrizni div McDonald's kani proširiti ponudu u Hong Kongu i gostima ponuditi McVjenčanja. McDonald's će od sljedeće godine parovima u tri hongkonška restorana ponuditi organizaciju svadbi i raznih obljetnica, prenosi Oriental Daily koji izlazi na kineskom jeziku. "Po tradicionalnom kineskom svadbenom običaju mladenci se ljube dijeleći trešnju. Mi ćemo im za poljubac ponuditi pommes frittes", najavljuju iz McDonald'sa.

(Hina) xdj ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙