FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mjestimice ima magle

Autor: jnah
ZAGREB, 23. listopada 2010. (Hina) - Na cestama u unutrašnjosti mjestimice ima guste magle, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova između 15. i 17. km autoceste A1 promet ide otežano u oba smjera. U vrijeme pojačanog prometa tijekom vikenda moguće su poteškoće.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani za vozila koja prometuju u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence.

Do 9. studenog od 8 do 18 sati, uključujući subote i nedjelje, (osim 30. i 31.10. te 01.11.) zatvarat će se povremeno državna cesta D 55 između Bršadina i Nuštra, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati po 15 minuta, svakih sat vremena. Dana 22. listopada razminiranje će biti samo u vremenu od 12 do 18 sati.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xjn yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙