FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - od subote 23. do ponedjeljka 25. listopada

Autor: kgab
ZAGREB, 22. listopada 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta od subote 23. do ponedjeljka 25. listopada.

SUBOTA, 23. listopada

---------------------

OPATIJA - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sastat će se sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom s kojim će razgovarati kako političke odnose upotpuniti boljom gospodarskom suradnjom Hrvatske i Slovenije.

BAHREIN - Parlamentarni izbori.

MONTREUX, Švicarska - Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy nazočit će frankofonskom summitu koji će okupiti 70 čelnika država.

NEDJELJA, 24. listopada

-----------------------

TOKYO - Indijski premijer Manmohan Singh doputovat će u posjet Japanu.

PONEDJELJAK, 25. listopada

--------------------------

BRUXELLES - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor boravit će u radnom posjetu Bruxellesu gdje će održati niz sastanaka s visokim dužnosnicima Kraljevine Belgije i Europske unije. Kosor će imati radni ručak s potpredsjednicom Europske komisije i povjerenicom za pravosuđe, temeljna prava i državljanstvo Viviane Reding, zatim će se sastati s belgijskim premijerom u ostavci Yvesom Letermeom, a razgovarat će i s predsjednikom Europske komisije Joseom Manuelom Barrosom.

LUXEMBOURG - Sastanak ministara vanjskih poslova Europske unije. Belgijsko predsjedništvo stavilo je na dnevni red redovitog sastanka ministara vanjskih poslova pitanje srbijanskog zahtjeva za članstvo.

TOKYO - Indijski premijer Manmohan Singh sastat će se s japanskim premijerom Naotom Kanom.

(Hina) xkga yps

An unhandled error has occurred. Reload 🗙