FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UNICEF-ov humanitarni "Bal za sretnija djetinjstva" 29. listopada u Westinu

Autor: tkol
ZAGREB, 21. listopada 2010. (Hina) - UNICEF-ov humanitarni "Bal za sretnija djetinjstva", posvećen prikupljanju sredstava za akciju "Svako dijete treba obitelj" kojom se nastoji unaprijediti udomiteljska skrb u Hrvatskoj, održat će se u petak 29. listopada u 19 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin, priopćili su danas organizatori.

Večer humanosti i elegancije, čija je visoka pokroviteljica premijerka Jadranka Kosor, okupit će brojne goste iz javnog života i korporativnog svijeta koji će kupnjom ulaznice donirati sredstva za jačanje udomiteljstva u Hrvatskoj.

Goste očekuje glazbeno-zabavni program u kojem će nastupiti pjevačke zvijezde Massimo Savić i Natali Dizdar. Najzanimljiviji dio bala bit će "Aukcija jedinstvenih iskustava" u kojoj će gostima za nadmetanje u ponudama biti na raspolaganju nesvakidašnja iskustva koja inače nije moguće kupiti novcem.

Akcija Svako dijete treba obitelj pokrenuta je u partnerstvu s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi 2005. godine, a do sad je izazvala niz pozitivnih promjena u poimanju i praksi udomiteljstva među stručnjacima i široj javnosti.

(Hina) xpp/xkt ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙