FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA9801 "Najava događaja - ..."

Autor: vkla
ZAGREB, 19. listopada 2010. (Hina) - Molimo korisnike da u Najavi događaja iz svijeta za srijedu 20. listopada isprave pogrešno navedeno vrijeme sastanka premijerke Kosor i glavnog haaškog tužitelja Brammertza, a koji će se održati u 18.15 sati.

Ispravak vijesti HNA9801

Najava događaja - svijet - za srijedu, 19. listopada

ZAGREB, 19. listopada 2010. (Hina) - Molimo korisnike da u Najavi događaja iz svijeta za srijedu 20. listopada isprave pogrešno navedeno vrijeme sastanka premijerke Kosor i glavnog haaškog tužitelja Brammertza, a koji će se održati u 18.15 sati.

Ispravljenu najavu ponavljamo u cijelosti

Najava događaja - svijet - za srijedu, 20. listopada

ZAGREB, 19. listopada 2010. (Hina) -Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 20. listopada.

ZAGREB - Glavni tužitelj Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji (ICTY) Serge Brammertz stiže u dvodnevni posjet Hrvatskoj gdje će se sastati s najvišim državnim i pravosudnim dužnosnicima. Sastanak s premijerkom Jadrankom Kosor predviđen je za 18.15 sati (Trg sv. Marka 2). Brammertz u Zagreb stiže nakon posjeta BiH, a posjet Srbiji najavljen je za početak studenog. U prosincu glavni haaški tužitelj podnosi svoje izvješće u sjedištu UN-a u New Yorku o suradnji spomenutih država s haaškim sudom.

ZAGREB - 10. obljetnica RACVIAC-a, Središta za sigurnosnu suradnju, pod pokroviteljstvom i nazočnost predsjednika države i vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga RH Ive Josipovića (12,15 sati, RACVIAC u Rakitju, Stari hrast 53).

ZAGREB - Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković prima tajnika Svete Stolice za odnose sa državama, monsinjora Dominiquea Mambertija (MVPEI, Zrinjevac 7-8, izjave za medije u 12,35 sati). Mambertija će primiti i predsjednik Ivo Josipović (9 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241), premijerka Jadranka Kosor (Trg sv. Marka 2 u 10 sati) i potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks (Trg sv. Marka 6, dvorana Ante Starčevića u 10.40 sati).

SANKT PETERBURG - Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, koji se nalazi u višednevnom službenom posjetu Rusiji, sastaje se s predsjednikom Zakonodavne skupštine Sankt Peterburga Vadimom Tulpanovim.

SARAJEVO – Predsjednik Vijeća Europske unije Herman van Rompuy boravit će u službenom posjetu Bosni i Hercegovini. Van Rompuy će o stanju u toj zemlji razgovarati s članovima Predsjedništva BiH i s Visokim predstavnikom međunarodne zajednice Valentinom Inzkom.

BRUXELLES - Zastupnici Europskog parlamenta glasuju na plenarnom zasjedanju o proračunu. Odbor za proračun je glasovao za zajednički proračun u iznosu nešto većem od 130 milijardi eura, točno koliko je predložila i Europska komisija.

Dežurni:

Noć: Mario Vrandečić

Prijepodne: Domagoj Janković

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Srđan Baković

Telefon: 00385 1 4808645

Telefax: 00385 1 4808822

E-mail: hina@hina.hr

Uredništvo Hine

(Hina) xvk ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙