FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP gimnastika: Hrvatska 19. nakon prvog dana

Autor: zmat
ROTTERDAM, 18. listopada 2010. (Hina) - Hrvatska muška gimnastička reprezentacija zauzima 19. mjesto u momčadskoj konkurenciji nakon prvoga dana kvalifikacija na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Rotterdamu.

Naša reprezentaicja u sastavu Filip Ude, Filip Boroša, Marko Brez, Matija Baron, Robert Seligman i Marijo Možnik je ukupno osvojila 328.768 bodova što je bilo dovoljno za 19. mjesto u konkurenciji 24 reprezentacije koje su nastupile u ponedjeljak, dok će u utorak nastupiti preostale momčadi.

Od reprezentacija koje su nastupile prvoga dana najbolji je bio Japan sa 361.400 bodova ispred SAD-a sa 357.092 i Velike Britanije sa 357.033.

Najviše bodova za hrvatsku reprezentaciju osvojio je Filip Ude koji sa 84.540 bodova trenutačno zauzima 33. poziciju u kvalifikacijama pojedinačkog višeboja.

Ude je za svoju vježbu na konju s hvataljkama, spravi na kojoj je prije dvije godine osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu, dobio ocjenu 15.500 što je treća najbolja ocjena dana na toj spravi. Odličan je bio i Seligman koji je za svoju vježbu na konju s hvataljkama, jedinoj spravi na kojoj nastupa, dobio ocjenu 15.200, te se trenutačno nalazi na petom mjestu. Marijo Možnik je za svoju vježbu na preči, što je jedina sprava na kojoj on nastupa, dobio ocjenu 15.233, te se trenutačno nalazi na šestom mjestu. U finale po spravama plasirat će se po osam najboljih iz kvalifikacija.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙