FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podstrana: pretučenog ostavili u hotelskoj sobi

Autor: zjur
SPLIT, 17. listopada 2010. (Hina) - Policija traga za tri osobe, dok se tri druge osobe već nalaze u policiji na obradi, a koji se sumnjiče da su jučer popodne pretukli i teško ozlijedili muškarca (25), te ga takvog ostavili u hotelskoj sobi u Podstrani, doznaje se danas u policiji.

Nakon što je osoblje hotela policiji dojavilo da u okolici objekta vide muškarce sa oružjem, policija je u vrlo kratkom vremenu stigla u hotel i u jednoj od soba pronašla pretučenog 25- godišnjaka.

Kolima Hitne pomoći ozlijeđeni muškarac prebačen je u Klinički bolnički centar (KBC) Split gdje su mu utvrđene teže tjelesne ozljede. Liječnici kažu da mu je slomljena nosna kost.

Za to vrijeme policija je uhitila dvije muške osobe koje dovodi u vezu sa slučajem u hotelu, dok se treći muškarac sam javio u policijsku postaju. Za trojicom još tragaju.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o skupini dobro poznatoj policiji, baš kao i napadnuti muškarac. Policija je na mjestu događaja obavila očevid, te je u tijeku provođenje kriminalističkih istraživanja.

(Hina) xzjur yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙