FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Goran Grguričin novi predsjednik šibenskoga HSP-a

Autor: jdev
ŠIBENIK , 14. listopada 2010. (Hina) - Na izbornom zboru HSP-a grada Šibenika, koji je popodne održan u nazočnosti predsjednika te stranke Danijela Srba te počasnog predsjednika Ante Đapića, za predsjednika šibenskih pravaša izabran je Goran Grguričin, trenutačni predsjednik šibenskoga Gradskog vijeća, koji je na tome mjestu zamijenio povjerenika Antu Gaćinu.

Grguričin je izabran kao jedini kandidat budući da je jedini prošao kandidacijski postupak prošloga tjedna, a Danijel Srb podupro je njegovo imenovanje.

Čelnik HSP-a nije želio komentirati zahtjev bivšeg premijera Ive Sanadera, poslan predsjedniku Hrvatskoga sabora Luki Bebiću, da se vrati u saborske klupe, ni njegovo svjedočenje u slučaju prodaje Ine Molu. Rekao je samo kratko u Sanaderovu stilu: "Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada."

Novi predsjednik šibenskoga HSP-a Goran Grguričin jedan je od organizatora obrane Šibenika u Domovinskom ratu. Radni staž proveo je kao pripadnik policije, a na prošlim lokalnim izborima bio je kandidat HSP-a za gradonačelnika Šibenika.

(Hina) xjdev yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙