FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Međimurju 59 novih slučajeva koronavirusa, umrle dvije osobe

Autor: Siniša Kalajdžija

ČAKOVEC, 22. veljače 2022. (Hina) - Međimurska županija broji 59 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata umrle su dvije covid pozitivne osobe, priopćio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

Po podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata obrađeno je 138 uzoraka, od čega je evidentiran 51 pozitivan nalaz, što je 36,9 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je šest pozitivnih osoba, a iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod dvije osobe s prebivalištem ili boravištem u Međimurskoj županiji

Oporavilo se 257 osoba pa je broj pozitivnih osoba na današnji dan 1584.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 55 pacijenata. U protekla 24 sata hospitalizirano je petero, a otpušteno 13 pacijenata, dok su dva pacijenta na invazivnoj respiraciji.

U protekla 24 sata umrli su 82-godišnja žena i muškarac star 85 godina.

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom svim dostupnim cjepivima od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec, a za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

(Hina) xskal ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙