FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri 143 novozaraženih, smanjuje se broj hospitaliziranih

Autor: Daniele Sponza

PULA, 12. veljače 2022. (Hina) - Na području Istarske županije u protekla 24 sata potvrđene su 143 novozaražene osobe, a u pulskoj bolnici se smanjuje broj zaraženih pacijenata pa ih je sada 48, najmanje u zadnje vrijeme, izvijestio je u subotu istarski Stožer civilne zaštite. 

"Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 466 uzoraka briseva na COVID-19, potvrđene su 143 novozaražene osobe s istarskog  područja dok od jučer oporavilo se 149 osoba" - izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. 

U Općoj bolnici Pula na liječenju je 48 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 45, a u respiracijskom centru tri osobe. Prema dosadašnjim informacijama to je najmanji broj hospitaliziranih u zadnje vrijeme.

Iz Stožera civilne zaštite Istarske županije poručuju kako je u posljednje vrijeme vidljiv trend blagog pada dnevno novozaraženih osoba u Istri, ali da se građani neovisno o tome i dalje moraju ozbiljno i odgovorno pridržavati svih preporučenih epidemioloških mjera od distance i osobne higijene do nošenja maski u zatvorenim prostorima. 

(Hina) xdspo yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙