FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovačkoj županiji 119 novooboljelih i dvoje umrlih

Autor: Vesna Horvat

KARLOVAC, 26. ožujka 2021. (Hina) - U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata u Ogulinu su umrle dvije osobe pozitivne na koronavirus, što znači da su u toj županiji dosad umrle 334 osobe oboljele od covida-19, a novooboljelih je 119, priopćio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

U bolnicama u Karlovcu i Ogulinu je 61 osoba oboljela od covida-19, od kojih je osam hospitalizirano u posljednja 24 sata. Na respiratoru su tri pacijenta.

Među novozaraženim osobama 74 su u Karlovcu, deset u Dugoj Resi, osam u Ogulinu, po pet u Slunju i Generalskom Stolu, četiri u Netretiću, tri u Ozlju te po jedna ili dvije u Draganiću, Josipdolu, Krnjaku, Tounju, Bariloviću, Cetingradu, Rakovici i Vojniću. 

Među njima je i devet srednjoškolaca pa je sada ukupno pozitivno 68 učenika osnovnih i srednjih škola. U samoizolaciji je 35 razrednih odjela s nastavom na daljinu.

Od jučer nastava na daljinu vrijedi i učenike od petog do osmog razreda osnovne škole te za sve srednjoškolce, osim maturanata.

Inspektori Državnog inspektorata i stožera Civilne zaštite nisu našli nepravilnosti u nadzoru više poslovnih subjekata iako su u neke od njih išli na temelju prijave građana.

Policija je u dva slučaja utvrdila kršenja mjera samoizolacije od 554 osobe kojima je izrečena ta mjera.

 

(Hina) xvhor yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙