FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji 21 novopozitivna osoba, jedna umrla

Autor: Jasminko Nikolić

OSIJEK, 11. ožujka 2021. (Hina) -  U posljednja 24 sata u osječkome Kliničkome bolničkom centru Osijek i županijskom Zavodu za javno zdravstvo obrađeno je 318 uzoraka od kojih je 21 bilo pozitivno na koronavirus, a u tom vremenu umrla je jedna osoba, izvijestio je u četvrtak osječko-baranjski Stožer civilne zaštite.

Četiri novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka, a dvije su iz Našica, dok po jednu novozaraženu osobu ima još 15 mjesta u toj županiji.

„Na bolničkom liječenju nalazi se 55 osoba. Njih 48 liječi se u KBC-u, od kojih je 11 na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je sedam pacijenata. Preminula je jedna osoba pozitivna na koronavirus u dobi od 87 godina. Na području županije u samoizolaciji je 891 osoba“, priopćio je Stožer .

Policijski službenici proveli su 21 provjeru osoba u samoizolaciji i 146 nadzora ugostiteljskih objekata i nisu utvrdili kršenja mjera. Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 40 nadzora provođenja epidemioloških mjera, najviše u ugostiteljskim objektima, pri čemu su utvrdili pet nepravilnosti te izrekli naloge za njihovo otklanjanje.

(Hina) xjnik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙