FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Koprivničko-križevačkoj županiji 17 novih slučajeva zaraze, umrla jedna osoba

Autor: Milka Ćurković

ZAGREB, 10. veljače 2021. (Hina) - Na području Koprivničko-križevačke županije u posljednja je 24 sata potvrđeno 17 novih slučajeva bolesti covid-19, a umrla je jedna osoba, izvijestio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Na području županije trenutno je aktivno 97 slučajeva te bolesti, ozdravilo je 11 osoba, a na bolničkom je liječenju 35 osoba. U Općoj bolnici Koprivnica umrla je  jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus (1937. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području te županije, bolest covid-19 potvrđena je kod 5948 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 112 uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju novoga koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana, poručili su.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙