FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zadarskoj županiji četvero umrlih i 119 novozaraženih

Autor: Andrina Luić

ZADAR, 16. prosinca 2020. (Hina) - U posljednja 24 sata na području Zadarske županije koronavirusom je zaraženo 119 osoba, a od posljedica covida-19 umrlo ih je četvero, izvijestio je u srijedu Županijski stožer Civilne zaštite.

U Domu za starije i nemoćne osobe Zadar umrla je 86-godišnja žena, a u Općoj bolnici Zadar trojica muškaraca u dobi od 77, 83 i 95 godina. Dvojica su bili korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Zadar.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 438 uzoraka, a pod nadzorom je 1943 stanovnika. U Psihijatrijskoj bolnici Ugljan još je šestero pacijenata oboljelo od covida-19, pa ih je u ovome trenutku ukupno 27, a u Centru za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov koronavirusom je zaraženo još dvoje korisnika te šestero djelatnika.

Među novooboljelima 73 ih je na području Zadra, po petero U Bibinjama i Vrsima, po četvero u Obrovcu i Sv. Filipu i Jakovu, po troje u Benkovcu i Polači, po dvije osobe potvrđene su u Galovcu, Pašmanu, Preku, Privlaci i Ražancu te po jedna osoba u Biogradu, Kalima, Lišanima Ostrovičkim, Novigradu, Pagu, Pakoštanima, Poličniku, Povljani, Starigradu, Sukošanu, Škabrnji i Zemuniku Donjem.

Na svim covid odjelima u zadarskoj općoj bolnici hospitalizirano je 76 bolesnika, od kojih je 10 na respiratoru, a u biogradskoj bolnici na liječenju je 27 pacijenata.

Policija je evidentirala jedno kršenje samoizolacije.

(Hina) xalui ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙