FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadarska županija- 91 novozaražena osoba i dvojica umrlih

Autor: Andrina Luić

ZADAR, 18. studenoga 2020. (Hina) - U posljednja 24 sata u Zadarskoj je županiji potvrđena 91 koronavirusom novozaražena osoba, a u Općoj bolnici Zadar umrla su dvojica muškaraca, 78 i 76 godina starosti koji su bili kronični bolesnici, izvijestio je u srijedu Županijski stožer Civilne zaštite.

U posljednja 24 sata u Zadarskoj je županiji potvrđena 91 koronavirusom novozaražena osoba, a u Općoj bolnici Zadar umrli su 78-godišnji i 76-godišnji muškarac koji su bili kronični bolesnici, izvijestio je u srijedu Županijski stožer Civilne zaštite.

Među novooboljelima, 52 ih je s područja Zadra, po petero zaraženih je u Biogradu i Benkovcu, po četvero u Bibinjama i Poličniku, po troje u Novigradu i Stankovcima, po dvije osobe potvrđene su u Pakoštanima, Posedarju i Sukošanu te po jedna osoba u Obrovcu, Pagu, Gračacu, Polači, Preku, Privlaci, Ražancu, Salima i Viru.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 413 uzoraka, većina novozaraženih obiteljski su ili kontakti s prije oboljelima, a u samoizolaciji je 1620 osoba.

U Općoj bolnici Zadar hospitalizirana su 33 pacijenta, od kojih je petero na respiratoru, a na Covid odjelu u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru liječi ih se osmero.

Policija je zabilježila jedno kršenje samoizolacije.

(Hina) xalui yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙