FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 36 novozaraženih koronavirusom

Autor: Baldo Marunčić

DUBROVNIK, 2. studenoga 2020. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji potvrđeno je  36 novozarežnih  koronavirusom, a 31 osoba je izliječena, izvijestio je u ponedjeljak županijski stožer civilne zaštite.

Zaraženo je petnaest osoba iz Metkovića, osam iz Ploča, po tri iz Dubrovnika i Opuzena, po dvije iz Orebića i Kule Norinske te po jedna s Mljeta i iz Konavala te Pojezerja. Epidemiološka veza utvrđena je za 17 osoba.

Od 31 izliječene osobe njih 12 je iz Dubrovnika, deset iz Metkovića, po dvije iz Ploča, Župe dubrovačke i Orebića te po jedna iz Smokvice i Korčule, kao i jedna osoba koja nema prebivalište u županiji.

U dubrovačkoj bolnici od koronavirusa liječi se 38 osoba. U samoizolaciji je 1069 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje te mjere, što je ukupno 91. slučaj kršenja od početka pandemije. Od jučer obrađeno je 89 uzoraka, a od početka pandemije ukupno 19 651.

Županijski stožer civilne zaštite i dalje poziva na građane da se drže svih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

(Hina) xmarb yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙