FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Šibensko-kninskoj županiji 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Autor: Marko Podrug

ŠIBENIK, 12. studenoga 2020. (Hina) - U Šibensko-kninskoj županiji u četvrtak je zabilježeno 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminuo je jedan korisnik Cvjetnog doma starije životne dobi.

Muškarac koji je preminuo bio je proteklih dana na respiratoru u šibenskoj bolnici, priopćili su iz Županijskog stožera Civilne zaštite.

Od 36 novozaraženih 15 ih je s područja Šibenika, po četiri osobe s područja Drniša i Knina, pet s područja Vodica, tri s područja Bilica te jedna osoba s područja općine Tisno. Oboljelo je i još dvoje korisnika Doma za odrasle osobe Mihek u Ražinama.

Također, oboljele su i dvije osobe koje trenutno borave na području Šibensko-kninske županije, a prebivalište im je drugdje.

Trenutno je 249 aktivnih slučajeva oboljenja od covida-19 na području Šibensko-kninske županije. Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječe se 24 osobe od kojih nitko nije na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i u izolaciji su. 

U posljednja 24 sata uzorkovano je 203 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. Pod zdravstvenim nadzorom u samoizolaciji trenutno je 750 osoba.

(Hina) xpp ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙