FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zadarskoj županiji 59 novozaraženih, preminuo stariji pacijent

Autor: Andrina Luić

ZADAR, 12. studenoga 2020. (Hina) - U posljednja 24 sata u Zadarskoj je županiji potvrđeno 59 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadarskoj Općoj bolnici preminuo je 82-godišnji pacijent koji je, uz koronavirus, bolovao od prijašnjih kroničnih bolesti.

Među novooboljelima 23 ih je s područja Zadra, šestero iz Pakoštana, petero iz Bibinja, po četvero iz Posedarja i Obrovca, po tri osobe su u Benkovcu i Sukošanu, po dvije u Pašmanu i Sv. Filipu i Jakovu te po jedna osoba u Ninu, Gračacu, Poličniku, Preku, Privlaci, Škabrnji i Viru.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 340 uzoraka, pod aktivnim je nadzorom 1245 osoba, a među novozaraženima 36 je žena i 23 muškaraca. Najmlađa novooboljela osoba ima 10 godina, a najstarija 77, izvijestio je u četvrtak Županijski stožer Civilne zaštite.

U Općoj bolnici u Zadru bilježi se porast broja prijema na Covid odjele te zahtjeva za obradom pacijenata u Dnevnoj bolnici za zaražene koronavirusom. Trenutačno je u zadarskoj bolnici  hospitalizirano 36 bolesnika, od kojih je četvero na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je osmero pacijenata.

(Hina) xalui ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙