FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: 55 učenika i 20-ak profesora OŠ Verude u samoizolaciji

Autor: Daniele Sponza

PULA, 3. studenoga 2020. (Hina) - U pulskoj Osnovnoj školi Verudi 55 učenika viših razreda te 20-ak profesora predmetne nastave od danas su u samoizolaciji nakon što je potvrđeno da su dvije učenice osmog razreda pozitivne na koronavirus, potvrđeno je u utorak poslijepodne iz Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Po riječima ravnatelja županijskog Zavoda za javno zdravstvo dr. Aleksandra Stojanovića, u tom je slučaju riječ o bliskom kontaktu već poznate pozitivne osobe. 

Informaciju je novinarima potvrdila i ravnateljica Osnovne škole Verude Anita Mokorić Brščić, koja je rekla kako će do kraja tjedna svi učenici od petog do osmog razreda imati nastavu online, a učenici od prvog do četvrtog razreda nastavu će i dalje pohađati u školi. 

Škola će provesti sve propisane mjere dezinfekcije. 

Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije Patricia Percan potvrdila je za Hinu kako je trenutačno u Istri 28 učenika zaraženo koronavirusom, 418 ih je u samoizolaciji, te da zaraženo šest profesora i 51 je u samoizolaciji. 

(Hina) xdspo yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙