FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priče za mali odmor Željke Horvat-Vukelja dostupne svima

Autor: Gea Vlahović

ZAGREB, 1. travnja 2020. (Hina) - Hrvatska književnica Željka Horvat-Vukelja pridružuje se online inicijativama donošenja kulture u domove hrvatskih građana, a svoje "Priče za mali odmor" učinit će redovito dostupnima triput tjedno na Školskom portalu.

Željka Horvat-Vukelja oduvijek je radila s djecom – najprije u osnovnoj školi kao profesorica francuskog jezika, a zatim gotovo 30 godina u Školskoj knjizi kao urednica časopisa Modra lasta, ističe se u najavi.

Suautorica je desetak udžbenika francuskog jezika i priručnika "Pričom do glazbe". Objavila je dvadesetak slikovnica i knjiga za djecu od kojih su "Hrabrica" i "Slikopriče" u obvezatnoj lektiri za prvi razred.

"Od sada hrvatsku književnicu Željku Horvat-Vukelja možete čuti i vidjeti u njezinom domu, na mjestu gdje nastaju njezine priče koje na osobit i jedinstven način priča svima nama", stoji u najavi.

Željkine priče za mali odmor objavljivat će se iza 13 sati ponedjeljkom, srijedom i petkom u novoj rubrici na Školskom portalu, https://www.skolskiportal.hr/author/zeljka-horvat-vukelja/

(Hina) xgvla ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙