FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Miljenić: Presretni smo s izlaznim anketama

Autor: Sandra Bartolović

ZAGREB, 5. siječnja 2020. (Hina) - Voditelj izbornog stožera predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića, Orsat Miljenić, u nedjelju je izrazio sreću i zadovoljstvo rezultatima izlaznih anketa po kojima njihov kandidat vodi s 53,25 u odnosu na protukandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović koja ima 46,75 posto potpore birača.

"Naravno da smo sretni, presretni s izlaznim anketama. Nadam se da će tako ostati i da će takvi biti završni rezultati“, kratko je u izjavi novinarima Miljenić prokomentirao prve ankete.

"Čekat ćemo da DIP odradi svoj posao i da rezultati budu službeni i onda ćemo se i službeno veseliti. Još uvijek je tu doza opreza“, istaknuo je Miljenić.

Na pitanje koliko očekuje pad ili rast Milanovića u postocima, Miljenić kaže da imaju svoje projekcije i iskustvo s izbora ranije prema kojem izlazne ankete pogađaju. "Međutim, 'ajmo pričekati da bude završeno pa ćemo se veseliti“, kazao je čelnik Milanovićeva izbornog stožera.

Milanovićevu predsjedničku kandidaturu podržalo je 13 stranaka – SDP, HSS, GLAS, IDS, HSU, Demokrati, SNAGA, PGS, Reformisti, SU, Hrvatski laburisti, Međimurski demokratski savez i Zelena Pula.

 

(Hina) xsbar yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙