FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mađarski Fidesz odbacuje imigracijske planove Bruxellesa

Autor: Zrinka Treščec

BUDIMPEŠTA, 17. veljače 2019. (Hina/MTI) - Mađarska vladajuća koalicija predvođena strankom Fidesz premijera Viktora Orbana odbacuje imigracijske planove Bruxellesa, rekao je u nedjelju predsjednik Kluba zastupnika Fidesza, Mate Kocsis.

Kocsis je za javni radio Kossuth rekao da su "birokrati u Bruxellesu" "puni planova" koji će na kraju stvoriti kontinent imigranata po planu američkog milijardera i globalističkog aktivista Georgea Sorosa.

Kritizirao je prijedloge da se oslabi prava država članica na zaštitu njihovih granica, za uvođenje migrantske vize i povećanje potpore za Soroseve organizacije koje pomažu migrantima, dok se istodobno financijski ili administrativnim mjerama planira kažnjavati zemlje koje se protive migrantima.

Kazao je da je "neshvatljivo" da je među tim planovima obvezni sustav kvota koji su Mađari odbacili na referendumu s najvećim odzivom u povijesti zemlje, ocijenivši da Bruxelles ignorira stajališta ljudi.

Ocijenio je također da mađarska vlada misli da se Europu vodi u pogrešnom smjeru te da se nada da će se nakon izbora za Europski parlament to promijeniti. 

(Hina) xzt ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙