Zagreb, 09.12.2024. - Na kulinarskoj radionici "Gastronomska tradicija-vrijednost za novac" Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i udruge JRE Croatia, hrvatski chefovi su predstavili deset modernih 'interpretacija' domaćih, tradicionalnih jela. Na fotografiji ćufte u saftu. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es
SKV: Svijet u 12,30 sati
Otkazan superveleslalom skijašica u Sankt Moritzu
SKV: Sport u 12.30 sati
Školski sindikati najavili mirni mimohod kao "poruku za sigurne škole"
DIP: Svi kandidati u roku izvijestili o izbornim financijama, uvid od ponedjeljka
Njemačka: Djevojčica pobjegla od kuće da bi bila prva u vrtiću
DSHV pozvao Hrvate u Srbiji da glasuju za Primorca
Društvo za preventivnu pedijatriju: Treba se uključiti zajednica
Helikopter se zabio u bolnicu u Turskoj, četvero mrtvih
Meloni nakon pobjede Salvinija na sudu kaže da je zadovoljna aktualnim ministrom