Zagreb, 03.12.2024 - Za ponudu i prepoznatljivost svake destinacije jako su važni vrhunska gastronomija i restorani, razmjena ideja i stalno učenje, u čemu prednost treba dati lokalnim i sezonskim namirnicama te poštivanju gostiju, istaknuto je u utorak na radionici Michelina u suradnji s TZGZ-om i zagrebačkim chefovima. foto HINA/ Tatjana MIŠČANČUK/ ik
Velika Britanija: Predbožićna putovanja otežava jak vjetar
Teška ozljeda hrvatskog vratara Ive Grbića
Španjolska: Kraljevski par u iznenadnom posjetu regiji pogođenoj poplavama
Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 23. prosinca
Bundesliga: Prva pobjeda u sezoni Bochuma
Najava - gospodarstvo - za ponedjeljak, 23. prosinca
Najava događaja - kultura - za ponedjeljak, 23. prosinca
Engleska: Chelsea propustio priliku, novo poniženje za Manchester United
Tisuće ljudi pridružilo se studentima na prosvjedu u Beograd
Italija: Venezia - Cagliari 2-1, gol Šverka