FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Boban: Splitsko-dalmatinska županija ostaje utvrdom HDZ-a

SPLIT, 21. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat HDZ-a za župana splitsko-dalmatinskog Blaženko Boban izjavio je u nedjelju da ta županija ostaje HDZ-ova utvrda, te da se plasirao u drugi izborni krug, 4. lipnja, u kojem će ići "na rutinsku pobjedu".

"Na temelju do sada prebrojanih glasačkih listića imam potporu oko 42 posto glasača, a moji prateći protukandidati Miro Bulj (Most) i Arsen Bauk (SDP) bore se međusobno za drugo mjesto i ulazak u drugi krug, a njih dvojica trenutno skupa imaju potporu koliko je imam sam", rekao je Boban novinarima.

Pozvao je birače koji u prvom krugu nisu glasovali za njega da za drugi krug pogledaju njegov i HDZ-ov izborni program koji se temelji na razvoju i perspektivi mladih.

Na upit je li mu "afera Zlatni Rat," zbog koje je prvobitni HDZ-ov kandidat za župana Zlatko Ževrnja povukao kandidaturu, naškodila te zbog toga nije pobijedio u prvom krugu, Boban je odgovorio niječno. "Ako je to uopće bila afera, meni nije naštetila jer u prvom krugu imam ogromnu prednost i u drugom krugu idemo na rutinsku pobjedu", poručio je Boban.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙