FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobroslavić: Pobjeda HDZ-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je neosporna

DUBROVNIK, 21. svibnja 2017. (Hina) - HDZ-ov kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana Nikola Dobroslavić nakon više od 65 posto prebrojanih glasova  osvojio je 47,92 posto glasova, a kandidat Mosta Nikola Grmoja 24,64 posto.

Dosadašnji župan Dobroslavič je nakon prebrojavanja većine glasova, ocijenio kako je HDZ pobijedio i na izborima za župana i za županijsku skupštinu.

''Brojenje nije još završeno, ali možemo već proglasiti uvjerljivu pobjedu i za župana i za županijsku skupštinu. Mi smo sad već na više odo 49 posto. Pobjeda je neosporna'', rekao je Dobroslavić.

Prema dosada obrađenim podacima u drugi krug s 24,64 posto ulazi Mostov Nikola Grmoja koji je naglasio kako je u drugom krugu ''sve moguće''.
''Prevaga u moju korist u drugom krugu će biti činjenica što mogu biti energičan župan, a ne pasivan.

 "U 68. godini Dobroslavić traži treći mandat nakon osam godina upravljanja županijom. A kad ljude pitate što je on napravio konkretno, nitko ne zna odgovoriti. Vrijeme je za promjene'', rekao je Grmoja.

 U Županijskoj skupštini koalicija HDZ,HSLS, HSP AS, HSU osvojila je 44,78 posto, Most 22,28, SDP- Naprijed Hrvatska 16,55, HNS, HSS 8,29 DDS 5,96 posto. 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙