FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kerum očekivao vodeću poziciju

SPLIT, 21. svibnja 2017. (Hina) - Kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum rekao je u svojem stožeru komentirajući izlazne ankete po kojima vodi jer ima 29,18 posto da je to potvrda predizborne ankete od prije pet dana, kad su bili slični rezultati, no to još nije gotovo jer treba prebrojiti sve listiće i doći do konačnih rezultata.

 "Iz iskustva, tu se ne mijenja jedan do dva posto gore-dolje, tako da je već sad jasno da ćemo u drugom krugu biti ja i Opara. Kampanja je bila duga i naporna. Smatram da sam kampanju odradio dobro sa svojim suradnicima", rekao je Kerum i zahvalio suradnicima te medijima na pozornosti.

 Kako je rekao, sad ima15 dana, a Andri Krstuloviću Opari (HDZ), koji je drugi po izlaznim anketama, predložio je da idu s programima, s razvojem grada, s idejama, da kažu ljudima što će napraviti.

 Rekao je i da ne ide s niskim udarcima kao što su išli na Peristilu jer se na takvu razinu neće spuštati. Zahvalio je građanima na glasovima i potpori, dodajući da će im biti dostupan na pametan, trezven i mudar način i pokušati pomoći Splitu i građanima.

 Istaknuo je kako je spreman na suradnju sa svakim tko je želi.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙