FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrkić: U drugom mandatu želim stvoriti što više mogućnosti za zapošljavanje

OSIJEK, 3. svibnja 2017. (Hina) - Ivan Vrkić, aktualni osječki gradonačelnik i nezavisni kandidat za novi gradonačelnički mandat čiju kandidaturu podupiru SDP, HNS, HSS i Aktivni nezavisni umirovljenici (ANU), izjavio je u srijedu kako u drugom mandatu želi stvoriti  što više mogućnosti za zapošljavanje, a time i za manji odlazak ljudi s ovoga područja.

 

 Kandidati za Vrkićeve zamjenike gradonačelnika su Boris Piližota (SDP) i Žana Gamoš (HNS).

 Nakon što je u Gradskom izbornom povjerenstvu predao 8.945 potpisa potpore svojoj kandidaturi, Vrkić je kazao da je to priznanje za ono što je napravljeno u protekle četiri godine te potpora za drugi mandat, u kojem želi nastaviti mijenjati grad.
 Želimo nastaviti raditi na podizanju standarda u obrazovanju, sportu i kulturi i da zajedno učinimo sve za naš grad, kako bi nam bilo ugodnije živjeti u njemu, rekao je.

 Na upite novinara o mogućnosti drugog izbornog kruga te znači li to da više na računa na pobjedu u prvom krugu, Vrkić je kazao kako on ne govori u tim kategorijama, dodavši da ga ne zanima pobjeda, već da dobije mandat i da bude gradonačelnik svih Osječana.
 Da bih to napravio ne treba ulaziti u ratne kategorije, poput 'tko je pobijedio, a tko je izgubio'. Najvažnije je da se stekne povjerenje i vjerodostojnost i jedina mi je želja da služim svome gradu, a ne da njime vladam, napomenuo je.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙