FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slogan kandidata za varaždinskog župana Čačića "Stav i rezultati"

VARAŽDIN, 28. travnja 2017. (Hina) - Predsjednik Narodne stranke – reformista Radimir Čačić kampanju za varaždinskog župana vodit će pod sloganom "Stav i rezultati", najavio je u petak u Varaždinu predstavljajući kandidaturu, kandidate za zamjenike i listu reformista za Županijsku skupštinu.

 Čačić, koji je bio varaždinski župan od 2005. do 2008. godine, opisao je kako je Varaždinska županija izgledala 'jučer', za dva mandata HNS-ova župana Predraga Štromara, te kako će izgledati 'sutra' s njim kao županom.

 "Krajnje je jednostavno biti kandidat za župana u ovom trenutku. U osam godina nije realizirano ništa. Jedini projekt je jajomat. Odlična je bila poruka kandidata Alena Runca, iako se često ne slažem s HDZ-om, da se Štromar slika bilo gdje pred bilo čim. Da biste se imali gdje slikati, bilo bi dobro da ste nešto napravili", rekao je Čačić, ističući da on i reformisti nude "spektar socijalnih i infrastrukturnih programa, završetak onog što nije napravljeno u obrazovanju i veliki udio iz europskih fondova u zdravstvu".

 Predsjednik reformista predstavio je kandidate za zamjenike župana Tomislava Paljaka i Roberta Vugrina.

 "Zamjenici su birani po logici da bi bilo dobro da netko nešto radi kad župan neće ništa raditi. Ja sam to govorio i kad sam bio župan – župani ne rade ništa. Oni, osim ako nisu imali političku snagu, autoritet, viziju, energiju da probijaju zidove i nameću projekte, su apsolutni fikus", rekao je Čačić, ističući da je on kao župan nametao projekte državi, a sutra će morati imati dovoljno snage da nametne projekte Europskoj uniji. Također je istaknuo kako očekuje da će njegovi zamjenici odraditi velike projekte koji su u planu, Vugrin u dijelu financija s radnim iskustvom u velikim tvrtkama, a Paljak u obrazovanju i zdravstvu s iskustvom ravnatelja osnovne škole.

 Na listi Narodne stranke – reformista za varaždinsku za Županijsku skupštinu je 17 žena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙