FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kajin: Josipoviću je očito važnija potpora IDS-a

PULA, 10. prosinca 2014.(Hina) - Predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin izjavio je u srijedu kako nije iznenađen niti razočaran što njegova stranka, iako je poduprla kandidaturu Ive Josipovića, na listi predsjedničkih kandidata nije navedena u popisu onih koje podržavaju njegovu kandidaturu, ocijenivši kako je Josipoviću očito važnija potpora IDS-a.

"Josipoviću je IDS-ova potpora očito važnija od one Istarskih demokrata, ali neovisno o tome u ovoj konstalaciji predsjedničkih kandidata opet biram Josipovića," izjavio je u srijedu za Hinu Kajin.

"Nismo problem mi iz Istarskih demokrata, već je problem to što među strankama koje podupiru Josipovićevu kandidaturu nema SDSS-a Milorada Pupovca," rekao je Kajin, koji nema dvojbi da će Istrani i ovaj put poduprijeti Josipovićevu kandidaturu.

Dodao je kako je jedino razočaran što je Josipović angažirao PR agenciju koja je, kako je rekao, "opelješila Istru daleko više no Fimi media Hrvatsku, odnosno Istri učinila deset puta veću štetu od one koju je Fimi medija učinila Hrvatskoj".

"Josipović se ispravno zalaže da iz politike moraju van svi koji imaju optužne prijedloge državnog odvjetništva, no očito ne i kada je riječ o istarskim političarima," rekao je Damir Kajin i istaknuo kako nije "ni Vlada, ni predsjednik Republike, niti Sabor, već DORH posljednja linija obrane ovog naroda od pljačke, korupcije i socijalne propasti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙