FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 31. prosinca 2013. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 12.30 sati.

AUCKLAND - Mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh u svom je prvom nastupu na nekom WTA turniru ostvarila pobjedu, ona je u dvoboju 1. kola turnira u Aucklandu na Novom Zelandu svladala prvu nositeljicu i 14. igračicu svijeta, Talijanku Robertu Vinci sa 3-6, 6-4, 6-2 za sat i 34 minute igre. Konjuh, 259. tenisačica svijeta koja je za nastup u Aucklandu dobila pozivnicu organizatora, a prošle je godine osvojila juniorski Australian Open i US Open, do pobjede protiv 30-godišnje Vinci stigla je samo četiri dana nakon što je napunila 16 godina, a na putu ka pobjedi je čak sedam puta oduzimala servis svojoj suparnici. U 2. kolu Konjuh će igrati protiv Amerikanke Lauren Davis.

KRAGUJEVAC - Košarkaši Cibone poraženi su u dvoboju 14. kola regionalne ABA lige u Kragujevcu od Radničkog 71-78 (37-32). Cibona je vodila sve do zadnje četvrtine, koju su domaćini dobili s 25-13 i došli do pobjede. Kod Zagrepčana su najučinkovitiji Jagodić (22, 11 skokova), Rozić (12) i Blassingame (12, 13 asista), dok su Radnički predvodili Marinović (20) i Kalinić (15). Cibona sada ima 8 pobjeda i 6 poraza, a Radnički (5-9) više nije posljednji na ljestvici. Vode Zvezda (11-3), Partizan (10-4) i Cedevita (10-4), dok Zadar ima omjer 5-9.

GRENOBLE - Iz bolnice u Grenobleu objavljeno je kako je tijekom noći obavljena druga operacija na glavi bivšeg svjetskog prvaku u formuli 1 Nijemaca Michaela Schumachera (44), koji je u nedjelju pretrpio teške ozljede prilikom pada na skijanju u francuskim Alpama, te da je primijećen napredak u njegovom stanju koje je sada "pod boljom kontrolom".

"Danas je situacija pod većom kontrolom no što je bila jučer, ali još uvijek ne možemo reći da je izvan životne opasnosti. Zaradili smo nešto vremena, ali i dalje ga moramo neprestano nadgledati", rekao je glavni anesteziolog bolnice u Grenobleu Jean-Francois Payen na konferenciji za novinare.

Schumacher se nalazi u bolnici u Grenobleu u koju je prebačen helikopterom nakon nesreće u Meribelu gdje je s maloljetnim sinom skijao izvan označenih skijaških staza. Schumacher je pri padu udario glavom u kamen, a teške ozljede glave nije uspjela spriječiti ni skijaška kaciga koju je imao na glavi. Slavni njemački vozač sedmerostruki je svjetski prvak u formuli 1. Od drugog povlačenja iz F1, u kojoj ima rekordnu 91 pobjedu, živi sa suprugom i dvoje djece u Švicarskoj.

NEW YORK - Rezultati susreta američke profesionalne košarkaške NBA lige igranih u ponedjeljak:

LA Clippers - Phoenix 88-107

Detroit - Washington 99-106

Memphis - Chicago 91-95

Minnesota - Dallas 98-100

New Orleans - Portland 110-108

Denver - Miami 94-97

Utah - Charlotte 83-80

NEW YORK - Rezultati susreta američko-kanadske profesionalne lige u hokeju na ledu, NHL:

Chicago - Los Angeles 1-0

Ottawa - Washington 3-1

Nashville - Detroit 6-4

Vancouver - Philadelphia 3-4 (kazneni udarci)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙