FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Valentin Dujmović novi predsjednik HNS-a DNŽ

DUBROVNIK, 30. studenog 2013. (Hina) - Na danas održanoj skupštini županijske organizacije HNS-a Dubrovačko -neretvanske županije za novog predsjednika izabran je Valentin Dujmović, dosadašnji dopredsjednik i tajnik Dalmatinskog regionalnog saveza stranke.

On je dobio 26 glasova od 27 nazočnih izaslanika na skupštini.

U radu skupštine, koja je bila zatvorena za javnost, sudjelovala je i članica predsjedništva HNS-a i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, koja je novinarima još jednom, u vezi sa sutrašnjim referendumom o ustavnom definiranju braka kao životne zajednice žene i muškarca, rekla kako je stav HNS-a da svi građani Hrvatske moraju biti jednaki, a država je ta koja mora pomoći najugroženijima. Država ne može utjecati na život pjedinaca, rekla je.

Izaslanici su izabrali i nove potpredsjednike Županijske organizacije stranke, i to dosadašnjeg predsjednika, dubrovačkog gradonačelnika Andru Vlahušića, te tajnicu metkovske podružnice HNS-a Paulinu Šiljeg. Izabrani su i novi članovi predsjedništva Županisjke organizacije, Nadzornog odbora, Suda časti te članovi u skupštini Dalmatinskog regionalnog saveza i Središnjem odboru stranke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙