FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački holding: postojeći model jedinstvene uplatnice ostaje na snazi

ZAGREB, 21. studenog 2013. (Hina) - Uprava Zagrebačkog holdinga obavještava građane da postojeći model jedinstvene uplatnice ostaje na snazi i prilagođen je statusnim i organizacijskim promjenama u poslovanju Zagrebačkog holdinga.

Služba za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga navodi da su zaprimili brojne upite korisnika usluga hoće li postojeći model jedinstvene uplatnice ostati na snazi i nakon restrukturiranja Holdinga, odnosno hoće li umjesto jedne dobivati više uplatnica za pružene usluge.

Od prosinca će jedinstvena uplatnica samo promijeniti svoj vizualni identitet, ali model naplate i dalje će ostati isti – jedinstven iznos obračunat na jednom nalogu za plaćanje za sve naknade i usluge (komunalne naknade, naknade za uređenje voda, usluge skupljanja, odvoza i odlaganja komunalnog otpada, naknada za utrošak vode, zaštićena/ugovorna najamnina za stanove u vlasništvu Grada Zagreba, pričuva za prostore u stambenim zgradama koji su pod upravljanjem GSKG), kaže se u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙