FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imenovani direktori podružnica i trgovačkih društava Zagrebačkog holdinga

ZAGREB, 15. studenog 2013. (Hina) - Služba za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga objavila je danas imena movih i razriješenih direktora u podružnicama i trgovačkim društvima Holdinga.

Nakon provedenog natječaja, s današnjim su datumom direktorima imenovani: Marina Pavković u Zagrebačkom velesajmu, Gordana Pokrajčić u Zagrebačkom digitalnom gradu, Ante Dodig u Gradskoj plinari, Miroslav Jerković u Gradskoj plinari – Opskrba, Miljenko Benko u Čistoći, Štefica Mihalić u Vodoopskrbi i odvodnji, Zdenka Palac u Tržnicama Zagreb, Bosiljka Grbašić u Zagreb plakatu, Predrag Alebić u podružnici Vladimir Nazor, Dragutin Kosić u podružnici Upravljanje sportskim objektima, Marina Peričić u Autobusnom kolodvoru i Anita Udovičić u ZGOS-u.

Marina Pavković je od 2008. do danas bila član Interdisciplinarnog stručnog tima Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu kao prostorni ekonomist i brand konzultant.

Gordana Pokrajčić je od 2011. do danas radila u Holdingovoj podružnici Gradskog stambeno komunalnog gospodarstva, na radnom mjestu direktora sektora naplate naknada.

Ante Dodig koji je od srpnja 2013. bio pomoćnik predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga, a Miroslav Jerković je od 2006. zaposlen u podružnici Stanogradnja.

Miljenko Benko je radio u poduzećima Elka i Munja na rukovodećim radnim mjestima, a Štefica Mihalić bila je zaposlena u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i šport, gdje je bila voditeljica Odjela za planiranje i održavanje objekata sporta, obrazovanja i kulture.

Zdenka Palac radila je u Zagrebparkingu kao rukovoditelj ureda direktora, a Bosiljka Grbašić bila je zaposlena u Hrvatskoj poštanskoj banci.

Predrag Alebić je bio direktor u tvrtci Alan d.o.o. Zagreb, Dragutin Kosić je na čelo podružnice Upravljanje sportskim objektima dođao kao pomoćnik direktora za tehničke poslove te podružnice.

Marina Peričić radila je kao kao izvršna direktorica u tvrtki Degrad, a Anita Udovičić je za direktoricu ZGOS-a imenovana kao službenik u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode.

U priopćenju se ističe da su prilikom odabira kandidata za rukovodeća mjesta u podružnicama i trgovačkim društvima Zagrebačkog holdinga, najvažniji kriteriji bili stručnost i radno iskustvo kandidata. Vodilo se, dodaje se, računa i o omjeru žena i muškaraca koji su imenovani na direktorske pozicije, kao i o uštedama unutar sustava pa je većina novoimenovanih direktora i direktorica otprije zaposlena u Zagrebačkom holdingu ili Gradu Zagrebu.

Budući da nitko od kandidata prijavljenih na natječaj nije izabran, članovi Uprave Zagrebačkog holdinga imenovani su i direktorima u sljedećim podružnicama: Ivan Tolić u ZET-u, Nike Nodilo Lakoš u Zagrebparkingu i Darija Jurica Vuković u Robnim terminalima.

Nisu razriješeni direktor Zrinjevca Igor Toljan, direktorica Gradskih groblja Ljerka Ćosić, direktor Zagrebačkih cesta Alen Gospočić i direktor Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo Joško Jakelić.

S današnjim danom razriješeni su: Ante Cicvarić u Autobusnom kolodvoru, Branimir Valašek u Čistoći, Ivana Krivić u Zagrebačkom digitalnom gradu, Davor Poljak u Vodoopskrbi i odvodnji, Robert Mišeta u Zagrebparkingu, Dario Kobešćak u Tržnicama Zagreb, Dubravko Baričević u ZET-u, Milan Trbojević u Zagrebačkom velesajmu, Tada Cigić u Robnim terminalima, Ivo Erić u podružnici Upravljanje sportskim objektima, Bruno Lacković u Gradskoj plinari, Igor Pirija u Gradskoj plinari – Opskrba i Boris Guina u Zagreb plakatu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙