FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj

ZAGREB, 23. listopada 2013. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Gorskom kotaru i u središnjoj Hrvatskoj te osobito oprezno treba voziti na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobića, izvijestili su jutros iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru. Iz HAK-a stoga upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Državna cesta D43 od Graberja do čvora Ivanić Grad zatvorena je za sav promet svakodnevno od 7 do 19 sati, pa se s autoceste A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanić Grad vozila preusmjeravaju na čvor Križ.

Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice, od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac), između čvorova Lučko i Buzin, zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom, a za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni.

Na riječkoj obilaznici (B7) kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se jednim trakom, a na Jadranskoj magistrali (D8) naizmjence između Novog Vinodolskog i Senja, Živogošća i Ploča te u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (D8) od 7 do 15 sati na dijelu između odmorišta i graničnog prijelaza Bistrina.

Zatvorena je južna osječka obilaznica (D2) između čvorišta "Čepinska" i nadvožnjaka "Vinkovačka" pa se vozi obilazno: D2- Ulica Sv.L.B.Mandića- Industrijska zona Osijeka- Ulica Zapadno predgrađe- Vinkovačka ulica- D2 i obrnuto.

Do 24. listopada zatvorena je državna cesta D2 u Gradu Vukovaru na raskrižju Županijske ulice i Ulice dr. A. Bauera Paje. Obilazak je nerazvrstanim cestama Grada Vukovara.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog jakog juga, mogući su poremećaji u trajektnom i katamaranskom prometu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙