FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimice mokri i skliski

ZAGREB, 27. rujna 2013. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Slavoniji, izvijestio je jutros Hrvatskei autoklub (HAK).

Na zagrebačkoj obilaznici na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara vozi se dvosmjerno, južnim kolnikom. Kod čvora Kosnica u oba smjera vozi se jednim trakom.

Na autocesti A1 kroz tunele Plasinu i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika u zonama radova vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine. Kroz tunel Grič vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Do 29. rujna od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, prekida se promet na državnoj cesti D42 u naselju Vajin Vrh (Munjava-Poljanak-Grabovac, Josipdol-Plaški). Vozila se propuštaju po 15 minuta prije svakog punog sata.

Do 31. listopada, zbog radova na rotoru Kuk za sav promet privremeno je zatvorena državna cesta D66, od priključka na državnu cestu D8 do benzinske stanice. Promet je preusmjeren na Jadransku magistralu D8.

Do 28. rujna od 8 do 17 sati, zbog radova na Podravskoj magistrali na novoizgrađenoj dionici obilaznice Slatine, zatvorena je dionica D2 od čvorišta Kozice do čvorišta Slatina2, a obilazak je preko stare dionice D2 kroz grad Slatinu.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Trajekt na liniji Ploče-Trpanj nastavlja prema postojećem redu plovidbe do 30. rujna s prvim polaskom iz Ploča u 5 te zadnjim polaskom iz Trpnja u 21 sat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙