FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lista za Rijeku proziva policiju zbog nereda na Kantridi

RIJEKA, 30. rujna 2013. (Hina) - Lista za Rijeku osudila je u današnjem je priopćenju za javnost, kako navodi, kukavičko ponašanje policije tijekom nereda na subotnjoj nogometnoj utakmici između Rijeke i Hajduka te od ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića traži odgovor na pitanje tko će odgovarati za, kako stoji u priopćenju, katastrofalne sigurnosne propuste.

Lista za Rijeku tvrdi kako je policija reagirala kukavički jer se nije obračunala s izazivačima nereda među gostujućim navijačima, nego je krenula na napadnute žene i djecu te ih je maknula s tribine uz pomoć pasa, palica i suzavca.

Od ministra Ostojića traži da odgovori zašto sa stadiona nisu uklonjeni izazivači nereda, tko je donio odluku da se isprazni "obiteljska tribina E" umjesto one s gostujućim navijačima i zašto se ne kažnjava uporaba pirotehnike na stadionu.

Lista za Rijeku ministra pita osjeća li se odgovornim za rad policije te je li spreman preuzeti odgovornost zbog toga što policija nije djelovala.

Ako ministar ne može osigurati kažnjavanje izgrednika te utvrditi odgovornost u policiji za nerede i propuste, bilo bi vrijeme da razmisli o ostavci i svoje mjesto prepusti nekome tko to može, stoji u priopćenju Liste za Rijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙