FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 9,30 sati

ZAGREB, 9. rujna 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski mjestimice u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, na sjevernom Jadranu i Gorskom kotaru. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Gorskome kotaru, također i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovice i tunela Tuhobića. Na riječkoj obilaznici zatvoreni su vozni i zaustavni traci na čvoru Rujevica u smjeru Rupe, vozi se pretjecajnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Izlazak osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Kaštel. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnija i češća kiša očekuje se mjestimice na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru. U ostalim krajevima glavnina kiše očekuje se sredinom dana i poslijepodne. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni. Na Jadranu većinom umjereno jugo, na sjevernom dijelu umjeren i jak jugozapadnjak, a navečer će zapuhati bura. Najviša dnevna temperatura između 21 i 26, u Dalmaciji od 26 do 30 Celzijevih stupnjava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙