FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za srijedu, 21. kolovoza

ZAGREB, 21. kolovoza 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------

ZAGREB - Bespovratne potpore na natječaju za mjeru "Jačanje poslovne konkurentnosti poduzetnika i obrtnika", u sklopu programa "Poduzetnički impuls", dodijeljene su za 103 projekta, u ukupnom iznosu od 71,5 milijuna kuna, izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras (prilog oko 15 sati).

ZAGREB - Europska komisija (EK) još nije primila odgovor hrvatskog Ministarstva pravosuđa vezano za zakon o europskom uhidbenom nalogu, potvrdila je danas glasnogovornica EK-a, a u tom ministarstvu istodobno nisu željeli komentirati korespondenciju s Komisijom (prilog oko 15 sati).

SVIJET:

---------

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavio je danas kako ugovor o granici između BiH i Hrvatske neće biti ratificiran sve dok se ne izmijeni granična crta koja je 1999. povučena na rijeci Uni kod Kostajnice, a istodobno je pozvao hrvatsku Vladu da o tome pregovara s onima u BiH koji su za to ovlašteni tvrdeći da takvih ima, unatoč ocjeni hrvatskog premijera Zorana Milanovića (prilog do 15,30 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙