FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 6. kolovoza

ZAGREB, 6. kolovoza 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 6. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - U povodu četvrte obljetnice smrti Savke Dabčević-Kučar, jedne od najznačajnihih hrvatskih političarki, osnivačice i prve, a potom i počasne predsjednice Hrvatske narodne stranke, izaslanstvo stranke na čelu s potpredsjednikom i ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom, predsjednikom Kluba zastupnika HNS-a Jozom Radošem te zastupnicima Igorom Kolmanom, Ivicom Mandićem i Dragutinom Glavinom položit će vijence i zapaliti svijeće na njezin grob (10 sati, zagrebačko groblje Mirogoj). Iz stranke ističu da je Savka Dabčević-Kučar ostavila dubok trag u hrvatskoj povijesti borbom za hrvatsku državnost 1971. godine u vrijeme Hrvatskog proljeća.

SPLIT - U sklopu 59. splitskog ljeta nastupa prvakinja splitske opere sopranistica Valentina Fijačko i Orkestar Opere HNK Split pod ravnanjem Roberta Homena uz gosta tenora Domagoja Dorotića. Koncert je spoj opere i operete, a na programu su djela Verdija, Puccinija, Bizeta, Lehara i drugih (21 sat, Meštrovićeve crikvine - Kaštilac).

SLAVONSKI BROD - U okviru priprema za EP u košarci odigrat će se prijateljska utakmica Hrvatska - Makedonija (20.00 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙