FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Platini otvorio nogometni kompleks kod Zenice

MOSTAR, 2. rujna 2013. (Hina) - Predsjednika Europske nogometne federacije (UEFA) Michel Platini otvorio je u ponedjeljak Trening centar Nogometnog saveza BiH u Zenici čiju je izgradnju financirala krovna europska nogometna organizacija.

Vrijednost novoga kompleksa je 10 milijuna maraka (oko 5 milijuna eura) i služit će uglavnom za pripreme nogometne vrste u BiH.

"Znam da su ove generacije nogometaša nastavak onih koje su igrale u moje vrijeme. Iako bih trebao biti neutralan, drago mi je zbog onoga što je učinila BiH. Sada mi je drago što sam na nogometnom travnjaku, jer sam posljednjih godina rješavao političke probleme u uredima", rekao je Platini i posebno zahvalio proslavljenom nogometašu i treneru Ivici Osimu koji je predvodio nogometni savez BiH u vrijeme njegova ujedinjenja od triju nacionalnih saveza.

U okviru Trening centra Nogometanog saveza BiH nalaze se jedan nogometni travnjak sa prirodnom i jedan teren sa umjetnom travom. Ima 1.500 sjedećih mjesta i sve kapacitete hotela za oko 60 gostiju. Centar će se, osim za pripreme reprezentativnih nogometnih vrsta, koristiti i za održavanje i stručnih skupova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙