FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 30. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra, na Jadranskoj magistrali (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupinu vozila). Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, također na autocesti A1 između tunela Male Kapele i čvora Otočac. Na autocesti A6 Rijeka- Zagreb zbog radova kroz tunel Rožman Brdo u smjeru Zagreba vozi se usporeno jednim trakom. Izlazak osobnih vozila pojačan je na Kaštelu, a teretnih vozila pojačan je na GP Bajakovo. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u sjevernim i istočnim krajevima uz povremeno umjerenu naoblaku. Ujutro ponegdje u kopnenom području magla. Mala mogućnost za kratkotrajne poslijepodnevne lokalne pljuskove i grmljavinu uglavnom u istočnoj Slavoniji. Vjetar slab, na Jadranu prijepodne te ponovno navečer i u noći mjestimice umjerena bura, a poslijepodne na otvorenom moru sjeverozapadnjak, uz obalu srednjeg Jadrana i jugozapadnjak. Najviša temperatura između 21 i 26, na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 26 do 30 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙