FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bikeri karlovačkom HGSS-u darovali dva ronilačka odijela

KARLOVAC, 28. kolovoza 2013. (Hina) - U ime 4.500 sudionika proljetne akcije „Karavana za život-bikeri na cesti“ predsjednik Mladen Stjepan Vitković i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić uručili su danas karlovačkoj stanici HGSS-a dva ronilačka odjela vrijedna ukupno 15.000 kuna.

Pročelnik karlovačkog HGSS-a Dubravko Butala zahvalio se svim motociklistima koji su skupili dobrovoljne priloge na „Karavani za život“ da bi se mogla nabaviti ronilačka odjela te je kazao da će im poslužiti za spašavanje i radove u vodi.

"Ta su odjela namijenjena za dug boravak u hladnoj vodi. Naši ljudi imaju međunarodne licence za spašavanje na divljim vodama, a sada uz nekoliko čamaca i obična ronilačka odjela imaju i dva specijalna, koja će koristiti i tijekom mogućih poplava. Čak i kada se mora razbiti led, da bi se ušlo u vodu, u takvom odjelu to nije problem, jer se tijelo u njemu ne hladi, kazao je Butala.

Karavani koja se u travnju održala u Karlovcu odazvali su se motociklisti iz svih krajeva Hrvatske i iz Njemačke, Italije, Slovenije, Mađarske i Bosne i Hercegovine s ciljem da masovnim okupljanjem skrenu pažnju na sebe i pošalju poruku vozačima automobila, autobusa i teretnih vozila da imaju i oni pravo na vožnju i na život, te da im ne oduzimaju prednost, da koriste retrovizore i paze na sebe i bikere, kazao je Mladen Stjepan Vitković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙