FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na dionicama Jadranske magistrale D8 Bakar-Novi Vinodolski i Karlobag-Sveta Marija Magdalena zbog jake bure zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Vjetar usporava vožnju na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići i na A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobića. Na graničnom prijelazu Rupa pojačan je promet oba smjera, a na Bajakovu ulazak osobnih vozila. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno, a u kopnenom području djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Vrlo malo kiše moguće je samo ponegdje u Slavoniji i Lici, a poslijepodne u unutrašnjosti Dalmacije ponegdje kratkotrajan pljusak. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka, na sjevernom dijelu na udare ponegdje olujna bura, slabit će, a sredinom dana, osim podno Velebita, okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak, uz obalu Dalmacije na i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, a na Jadranu od 28 do 33 stupnja Celzijeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙