FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga "Breza" organizira program kreativnih intervencija

OSIJEK, 19. kolovoza 2013.(Hina) - Osječka udruga za rad s mladima "Breza" organizirat će od 27. do 31. kolovoza, u Osijeku program kreativnih intervencija pod nazivom "Patuljci dolaze Ovdje", a uz djecu i mlade, bit će uključeni i umirovljenici, izvijestili su danas predstavnici "Breze".

Predsjednica udruge Gordana Ilakovac kazala je na konferenciji za novinare da je nakana projekta potaknuti djecu, mladu i umirovljenike na proaktivno djelovanje u zajednici.

U sklopu programa bit će održane, uz ostalo, novinarska i likovna radionica, radionica pjevanja te plesna igraonica.

Programi, čiji je cilj poticanje dječjeg stvaralašta, realizirat će se u suradnji s nekoliko institucija, a s osječkim Dječjim kazalištem, u sklopu ovoga projekta, bit će izvedena predstava "Ovdje u gradu".

Međunarodni projekt "Mogući svijet" educirat će djecu i mlade o održivom razvoju i okolišu, a financirat će se sredstvima Europske unije. Nacionalna koordinatorica udruge na ovome projektu Ivana Šibalić kazala je kako je projekt prvenstven namijenjen mladima, u dobi od 15 do 24 godine, s ciljem poticanja njihovoga aktivizma, a obuhvatit će različite radionice te aktivnosti u međunarodnome kampu u Burkini Faso, gdje će sudjelovati i dvoje aktivista iz Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙